Γευστικά ταξίδια στον κόσμο της μπύρας

Δοκιμάζουμε μπύρες και αναζητούμε αρώματα και γεύσεις. Μαθαίνουμε τον σωστό τρόπο να δοκιμάζουμε μπύρα. Η γευστική δοκιμή ενδέχεται να είναι φανερή ή τυφλή και να περιλαμβάνει συνδυασμό με φαγητό. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου γίνονται σύντομες αναφορές στην παραγωγή και ιστορία της κάθε μπύρας που δοκιμάζεται.

Οι θέσεις του κάθε σεμιναρίου ποικίλουν, ανάλογα το μέρος και χώρο διεξαγωγής. Δεν απαιτούνται γνώσεις στην μπύρα.

Σχετικά με τη δοκιμή

Απευθύνεται σε καταναλωτές και όσους θέλουν να γνωρίσουν νέες. Για επιχειρηματίες και επαγγελματίες που αναζητούν νέες ετικέτες για την επιχείρηση τους.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή επιλεγμένων ετικετών μπύρας. Δεν διατίθενται σημειώσεις. Δεν χορηγούνται βεβαιώσεις παρακολούθησης.

  • Εισηγητής: Αναλόγως
  • Ημερομηνία: Δείτε στο πρόγραμμα
  • Γλώσσα: Ελληνικά
  • Διάρκεια: Ποικίλει
  • Κόστος*: Ποικίλει

*Το κόστος μπορεί διαφέρει ανάλογα το μέρος και τον χώρο.
Η τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο πρέπει να είστε ενήλικοι. Σε περίπτωση που είστε ανήλικοι, θα χρειαστεί να προσκομίσετε βεβαίωση από τη σχολή σας, σχετική με το αντικείμενο (πχ. bartending, μαγειρική κοκ). Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι μπύρες μπορεί να περιέχουν στοιχεία τα οποία να επηρεάζουν την υγεία σας (πχ. γλουτένη). Σε περίπτωση που υπάρχει food pairing, θα πρέπει να γνωρίζετε πιθανές αλλεργίες σας ώστε να μην καταναλώσετε κάποιο από τα προϊόντα. Ενημερώστε μας να σας βοηθήσουμε. Παρακαλούμε να μην καταναλώνετε αλκοόλ και να οδηγείτε!

Πρόγραμμα

Ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε;

Κάντε κλικ στο "Πρόγραμμα" για να δείτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες για κάθε σεμινάριο και γευστική δοκιμή.
Πρόγραμμα

Στείλτε μας μήνυμα…

Θέλετε να συζητήσουμε, να σας λύσουμε απορίες ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα.