Η σωστή εισαγωγή στον κόσμο της μπύρας

Ένα σύντομο σεμινάριο που βοηθά όσους το παρακολουθούν να αποκτήσουν τις θεμελιώδεις γνώσεις που χρειάζονται για να ξεχωρίζουν σωστά τους τύπους και τα στυλ μπύρας, να την απολαμβάνουν σωστά και να τη συνδυάζουν ιδανικά. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου γίνονται σύντομες αναφορές στην παραγωγή και ιστορία της μπύρας.

Οι θέσεις του κάθε σεμιναρίου ποικίλουν, ανάλογα το μέρος και χώρο διεξαγωγής. Δεν απαιτούνται γνώσεις στην μπύρα.

Σχετικά με το σεμινάριο

Απευθύνεται σε καταναλωτές και όσους θέλουν να γνωρίσουν την μπύρα. Πολύ βασικές γνώσεις για επιχειρηματίες και επαγγελματίες που αναζητούν τις πρώτες γνώσεις.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή επιλεγμένων ετικετών μπύρας. Θα σας χορηγηθούν ηλεκτρονικά οι σημειώσεις και η βεβαίωση παρακολούθησης.

  • Εισηγητής: Νικολά Ραδίσης
  • Ημερομηνία: Δείτε στο πρόγραμμα
  • Διάρκεια: 5 ώρες
  • Κόστος*: €50,00/άτομο (BeerBartender H/Q)

*Το κόστος μπορεί διαφέρει ανάλογα το μέρος και τον χώρο.
Η τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο πρέπει να είστε ενήλικοι. Σε περίπτωση που είστε ανήλικοι, θα χρειαστεί να προσκομίσετε βεβαίωση από τη σχολή σας, σχετική με το αντικείμενο (πχ. bartending, μαγειρική κοκ). Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι μπύρες μπορεί να περιέχουν στοιχεία τα οποία να επηρεάζουν την υγεία σας (πχ. γλουτένη). Σε περίπτωση που υπάρχει food pairing, θα πρέπει να γνωρίζετε πιθανές αλλεργίες σας ώστε να μην καταναλώσετε κάποιο από τα προϊόντα. Ενημερώστε μας να σας βοηθήσουμε. Παρακαλούμε να μην καταναλώνετε αλκοόλ και να οδηγείτε!

Πρόγραμμα

Ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε;

Κάντε κλικ στο "Πρόγραμμα" για να δείτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες για κάθε σεμινάριο και γευστική δοκιμή.
Πρόγραμμα

Στείλτε μας μήνυμα…

Θέλετε να συζητήσουμε, να σας λύσουμε απορίες ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα.