Επαγελματικές & Επιμορφωτικές Υπηρεσίες

Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Η έμπειρη ομάδα μας θα σας συνοδεύσει στο ταξίδι σας, είτε πρόκειται για νέα είτε για υφιστάμενη επιχείρηση. Μπαρ, μπυραρίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, μας έχουν ήδη εμπιστευτεί, προσφέροντας στους επισκέπτες τους μια μοναδική λίστα και ποιοτικές υπηρεσίες. Ορισμένες από τις επαγγελματικές υπηρεσίες που προσφέρουμε:

 • Ταυτότητα και Επωνυμία

 • Αναζήτηση συνεργατών για την εισαγωγή/διακίνηση των προϊόντων σας στην Ελλάδα

 • Αξιολόγηση (Μενού & λίστας, προσωπικού, προμηθευτών και λοιπών συνεργατών )

 • Έρευνα (Αγοράς, Προμηθευτών κοκ)

 • Επιμόρφωση & εκπαίδευση προσωπικού

 • Υποστήριξη & παρακολούθηση επιχείρησης και προσωπικού

 • Παραγωγή και συντονισμό φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης

 • Διαχείριση και εποπτεία κοινωνικών δικτύων (social media)

 • Δημιουργία, επιμέλεια και επίβλεψη παραγωγής εταιρικών εντύπων

Επιμορφωτικές Υπηρεσίες

Προσφέρουμε μια σειρά από σεμινάρια και παρουσιάσεις για τον τουριστικό και επισιτιστικό κλάδο. Η μπύρα και το απόσταγμα στη θεωρία καθώς και γευστικές δοκιμές και συνδυασμοί με φαγητό, οργανώνονται σε διάφορες περιόδους του έτους. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε ή επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα μας.

 • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο ζύθο για bartenders και επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού

 • Γευστικές δοκιμές & Συνδυασμοί με φαγητό για ζύθο, οίνο και απόσταγμα

 • Επιμορφωτικά σεμινάρια και γευστικές δοκιμές σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας σας

 • Επιμορφωτικές εκδρομές σε ζυθοποιεία, οινοποιεία και αποστακτήρια

Εκδόσεις

beerandbarmag

Το Beer & Bar Magazine ξεκίνησε το 2016 ως συμπληρωματικό έντυπο μέσο των BeerBartender Awards. Η ανταπόκριση του κοινού οδήγησε το 2017 στην τριμηνιαία περιοδική του έκδοση. Μια πολυτελής, προσεγμένη έντυπη έκδοση με φιλική διάθεση προς το περιβάλλον (FSC badge), που διατίθεται συνδρομητικά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Στο Beer & Bar Magazine φιλοξενούνται άρθα και απόψεις από επαγγελματίες του κάθε τομέα του τουρισμού και της εστίασης, από Ελλάδα και εξωτερικό. Η διαδικτυακή του έκδοση είναι δίγλωσση, προσφέροντας τη δυνατότητα ανάγνωσης θεμάτων που αφορούν ελληνικά και κυπριακά προϊόντα και εταιρείες σε επισκέπτες από το εξωτερικό.

Εκδηλώσεις & Βραβεία

Η BeerBartender διοργανώνει από το 2014 τα BeerBartender Awards, μια εκδήλωση που αποτελεί φόρο τιμής στην ελληνική ζυθοποιία, βραβεύοντας τους αγαπημένους και κορυφαίους του κλάδου. Αρχικά με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας κοινού γνωστά ως Consumers Awards και αργότερα με την τυφλή γευστική δοκιμή τα Greek Beer Awards. Η BeerBartender διοργάνωσε το International Beer Conference το πρώτο ελληνικό συνέδριο για την ζυθοποιία το 2017. Από τότε και μέχρι σήμερα έχει διοργανώσει και έχει συμμετάσχει στην οργανωτική δομή εκδηλώσεων, φεστιβαλ και εκθέσεων.

Τα πρώτα και μοναδικά ελληνικά βραβεία ζύθου μετά από τυφλή γευστική δοκιμή διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2017. Οι κριτές που συμμετέχουν είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι και καταξιωμένοι στο χώρο κρίνοντας ζύθους σε παγκόσμιους διαγωνισμούς. Δημοσιογράφοι, συγγραφείς, ζυθοποιοί και στελέχη επιχειρήσεων α’ υλών έχουν δεχτεί με χαρά την πρόσκληση της BeerBartender. Διαδέχτηκαν τα BeerBartender Awards το 2020. Από το 2022 αναπτύχθηκαν σε Νοτιοανατολική-Ανατολική Ευρώπη και χώρες της Μεσογείου. Ένας μοναδικός διεθνής διαγωνισμός ζύθου, ο οποίος συνεχώς εξελίσσεται και αναβαθμίζεται.

Διοργανώθηκαν πρώτη φορά το 2013 για να τιμήσουν τον κλάδο της ελληνικής ζυθοποιίας. Τα διαδέχτηκαν τα Greek Beer Awards.

Το πρώτο συνέδριο για την ζυθοποιία πραγματοποιήθηκε το 2017 στο πλαίσιο των BeerBartender Awards. Με προσκεκλημένους Έλληνες και διεθνείς ομιλητές το International Beer Conference μια πρωτοπόρα και τολμηρή κίνηση για την ελληνική αγορά, άνοιξε μια νέα σελίδα στην ελληνική ζυθοποιία, έχοντας την υποστήριξη από την Brewers of Europe, την Ένωση Ελλήνων Ζυθοποιών, την British Guild of Beer Writers μεταξύ άλλων.

Διεθνείς Εκθέσεις

Η προβολή των προϊόντων στο εξωτερικό για να ανοίξει νέες αγορές, ξεκινήσει καινούργιες συνεργασίες και αναπτύξει υπάρχουσες ξεκινά από μία επιτυχημένη παρουσία σε μια διεθνή έκθεση. Η BeerBartender εκπροσωπεί σε Ελλάδα και Κύπρο διεθνείς εκθέσεις, με επισκέπτες από κάθε τομέα της εστίασης και του τουρισμού. Μαζί μπορούμε να επιλέξουμε την κατάλληλη έκθεση, στο ιδανικό hall και το μέγεθος προβολής σας, είτε είναι η πρώτη σας φορά σε μια διεθνής έκθεση είτε η πρώτη φορά σε μία εκ του portfoliou μας.

BCB Berlin logo
bcb brooklyn
BCB Sao Paolo logo

Το κορυφαίο bar show της Ευρώπης και από τα πρώτα του κόσμου. Διοργανώνεται στη γερμανική πρωτεύουσα από το 2007, κάθε χρόνο τον Οκτώβριο. Το κοινό της είναι μεταξύ άλλων επιχειρηματίες, χονδρέμποροι, και bartenders. Εκθέτες είναι παραγωγοί αποστάγματος, ζύθου, οίνου και καφέ, όχι μόνο από την Ευρώπη αλλά από ολόκληρο τον κόσμο. Οι παράλληλες δραστηριότητες στην πόλη και τα σεμινάρια στο χώρο της έκθεσης είναι επιπλέον πόλοι έλξης που αυξάνουν την επισκεψιμότητα της.

Το BCB έχει μεταφέρει επιτυχώς το concept του και σε άλλες χώρες όπως τις ΗΠΑ (Brooklyn) και τη Βραζιλία (Sao Paulo).

Στείλτε μας μήνυμα…

Θέλετε να συζητήσουμε, να σας λύσουμε απορίες ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα.