Σχετικά με τη BeerBartender

Η BeerBartender ιδρύθηκε το 2012 από τον Νικολά Ραδίση, με σκοπό την επιμόρφωση και ενημέρωση των επαγγελματιών της εστίασης αρχικά για την μπύρα και ακολούθως για το απόσταγμα. Η BeerBartender προσέφερε άμεσα στον ανερχόμενο κλάδο της ζυθοποιίας διοργανώνοντας βραβεία, γευστικές δοκιμές και συνέδριο, με διεθνείς κριτές και ομιλητές, έχοντας σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των ελληνικών ζύθων. Μέσω του Beer & Bar Magazine, προσφέρει από το 2016, στο bartending, τη ζυθοποιία και το απόσταγμα, το κλαδικό έντυπο που απουσίαζε, το οποίο ωστόσο έχει και φαντικούς αναγνώστες στο καταναλωτικό κοινό. Έμπειροι, επαγγελματίες από το εξωτερικό συνεισφέρουν στο ελληνικό περιοδικό.

Από το 2016 η BeerBartender είναι επίσημος συνεργάτης της Reed Exhibitions, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση παγκοσμίου φήμης εκθέσεων όπως το Bar Convent Berlin και το Imbibe London. Το 2017 στο portfolio της προστέθηκε το νέο και ανερχόμενο Bar Convent Brooklyn και αργότερα το Imbibe London. Η BeerBartender έχει στην ευθύνη της ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις.

Διοργανώνει τα ετήσια βραβεία ζύθου στην Ελλάδα, τα BeerBartender Awards από το 2014 και από το 2017 τα Greek Beer Awards τα βραβεία μετά από τυφλή γευστική δοκιμή, συνεργαζόμενη με τους κορυφαίους κριτές ζύθου.